Alege produse diferite Zoft Gum Zoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzei
Zoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzei
Zoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzeiZoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzeiZoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzeiZoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzeiZoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzeiZoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzeiZoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzei
Zoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzei
Zoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzeiZoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzei

Iata de ce guma de menopauza Zoft e cel mai sigur mod de a usura simptomele de menopauza !

Fiecare guma ZOFT DE MENOPAUZA contine un sistem declansator revolutionar care livreaza pe cale orala cele 120 mg de amestec de ingrediente active ce sunt absorbite direct in circuitul sangvin. Sistemul de livrare se bazeaza pe globulele microscopice ce sunt eliberate mestecand guma si sunt absorbite imediat in tesutul cavitatii bucale prin capilarele ce se intind de-a lungul suprafetei. Acest proces permite suplimentului sa fie absorbit imediat si transforma problemele solubilitatii si ale absorbtiei ce insotesc suplimentele obisnuite.

Absorbtia pe cale orala este eficienta in proportie de 90 la suta, permitand astfel corpului dumneavoastra sa foloseasca toti nutrientii necesari. Spre deosebire de suplimentele dietetice luate sub forma de pastile odata pe zi, mestecatul gumei Zoft pentru menopauza alimenteaza constant sistemul dumneavoastra, ameliorand simptomele de menopauza, facandu-va astfel sa va simtiti mai bine, si mentinand in acelasi timp si o respiratie proaspata. Va puteti bucura de gust si sa culegeti beneficiile gumei de menopauza Zoft pe durata intregei zile.

Capsulele conventionale sau tabletele bazate pe suplimente se iau de obicei cu apa si trebuie sa treaca prin sistemul digestiv. Metoda tabletei livreaza o cantitate mult mai mare de suplimente decat poate suporta corpul dumneavoastra odata, asa ca in mod normal o mare parte din acestea sunt eliminate. Guma de menopauza Zoft este ingerata fara apa, prin membranele gurii, asa ca o cantitate mult mai mare de suplimente necesare  sunt livrate si retinute in corpul dumneavoastra.

Guma de menopauza Zoft este sigura si eficienta datorita amestecului stiintific al plantelor medicinale stravechi. Mii de ani, unele dintre cele mai sanatoase civilizatii innascute din lume, au folosit aceste ingrediente secrete pentru a usura simptomele menopauzei si premenstruale .

Guma de menopauza Zoft e un amestec nemaipomenit de  Dong Quai Root, Black Cohosh Root Extract, Damiana Leaf, and Mexican Wild Yam Root. Pana acum nici o alta civilizatie nu a unificat toate aceste ingrediente intr-o singura formula. Doar in zilele de astazi, cu ajutorul stiintei moderne avansate si serviciile de export, va putem aduce acest proiect incitant in lupta pentru a elimina simptomele de menopauza .

Dong Quai, or Chinese Angelica, este o planta medicinal originara din China si este folosita in special in medicina estica si la gatit. Supranumita si “femela ginseng”, Dong Quai este cunoscuta ca fiind una din cele mai cunoscute plante medicinale pentru tratamentul simptomelor de menopauza . Dong Quai contine fitoestrogeni care se leaga la receptorii estrogeni din corp, crescand astfel nivelul estrogenului, care lucreaza pentru a ameliora o varietate de simptome ale menopauzei . Dong Quai contine de asemenea si vitaminele E, A, si B12.

Black Cohosh este folosit pentru usurarea nenumaratelor simptome, inclusiv transpiratii nocturne, neliniste si depresie. Efectele lui Black Cohosh include si reducerea acelor bufeurilor de caldura oribile care afecteaza nenumarate femei aflate la menopauza . Reuseste asta prin reducerea luteinizing hormone din corpul dumneavoastra care este asociat cu fluctuatiile extreme de temperatura. Cat de efficient este Black Cohosh? Intr-un studio recent, 80% din femeile care au luat suplimente Black Cohosh au observat o ameliorare in bufeurile de caldura, transpiratii, si palpitatii ale inimii.

Frunzele de Damiana se comporta ca un afrodisiac natural, crescand libido-ul si sanatatea sexuala. Pe langa cresterea nivelurilor energiei si inlaturarea oboselii, stimuleaza slabirea si calmeaza nervii prin intarirea sistemului nervos. Frunzele de Damniana sunt benefice pentru organele reproducatoare deoarece balanseaza nivelurile de hormoni feminini ceea ce ajuta la controlarea simtomelor menopauzei : bufeurilor de caldura, a transpiratiilor nocturne si a depresiilor.

Radacina de Wild Yam Mexican e similara hormonului progesterone. Relaxeaza spasmurile musculare, reduce inflamatiile si diminueaza transpiratiile. E folositor pentru gallbladder disorders, hipoglicemie, pietre la rinichi, simptome de menopauza si simptome premenstruale .

Aceste patru ingrediente complet naturale si respectate lucreaza impreuna pentru a crea un efect energizant. Asta inseamna ca lucrand impreuna creaza o forta sanatoasa cu mult mai puternica decat fiecare ingredient luat separat. Desi ierburile originale au fost de mult o forta a binelui in societatile traditionale, de abia acum prin intermediul formulei Zoft adevarata putere a acestor ierburi de obtinuta in Guma pentru Menopauza Zoft .

Guma pentru menopauza Zoft lucreaza repede si elimina simptomele dureroase care de obicei insotesc menopauza :

 • articulatii dureroase
 • bufeuri de caldura
 • scaderi temporare si minore ale abilitatii de concentrare si de memorie
 • schimbari ale dorintei sexuale
 • transpirat extrem
 • dureri de cap
 • urinat frecvent
 • trezit devreme
 • uscaciune vaginala
 • schimbari de dispozitie
 • insomnie
 • transpirat nocturn
 • situatii asociate cu sindromul premenstrual

Guma fantastica de mestecat Zoft pentru Menopauza lucreaza repede pentru a inlatura simptomele deranjante ale menopauzei . Va veti simti mai bine, veti incepe iar sa va bucurati de viata si va veti face un mare favor intregii sanatati. Luati acum rezerva dvs de guma sigura si eficienta Zoft pentru menopauza!

Cu guma ZOFT PENTRU MENOPAUZA nu aveti ce pierde!

© 2007-2016 Copyright Toate drepturile rezervate. ANPC | ANSPDCP | TERMENII SI CONDITIILE | POLITICA DE RETUR