Alege produse diferite Zoft Gum Zoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzei
Zoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzei
Zoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzeiZoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzeiZoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzeiZoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzeiZoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzeiZoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzeiZoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzei
Zoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzei
Zoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzei


Zoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzei
Zoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzei

Mai departe veti gasi o lista de ingrediente puternice din Guma Zoft pentru Menopauza precum si detaliile catorva din ingrediente si modul in care functioneaza

Guma Zoft pentru Menopauza contine Dong Quai Root, Black Cohosh Root Extract, Damiana Leaf, si Mexican Wild Yam Root

Zoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzei

Radacina de Dong Quai

Una din cele mai importante plante tonice chinezesti, Dong Quai e folosita ca un hranitor tonic al sangelui si pentru a regulariza ciclul menstrual. Dong Quai a fost folosit de-a lungul multor secole de vindecatorii asieni pentru a echilibra hormonii feminini si pentru a preveni simptomele problematice ale menopauzei si sindromului premenstrual. Cercetarile clinice arata ca Dong Quai contine de asemenea si componente antispasmodice care ajuta la relaxarea tesuturilor. Asta explica eficienta radacitii in tratarea crampelor menstruale .

Beneficiile Dong Quai sunt legale de beneficiile pentru femeile la menopauza. In mod direct, Dong Quai dilateaza vasele de sange, deci sporeste cursul sanguin. Asta ajuta la eliminarea bufeurilor de caldura si a uscaciunii vaginale. In plus, aceasta planta ajuta la regularizarea nivelurilor de estrogen din corp ceea ce ajuta la eliminarea simptomelor menopauzei. Dong Quai e un sedativ usor care va reduce schimbarile de dispozitie si stresul cauzat de menopauza .

In studii clinice, femeile ce au luat Dong Quai au declarat o scadere cu 25% a severitatii simptomelor lor. Dong Quai e considerat a putea ajuta numeroase boli asociate menopauzei , inclusive bolile de inima.


Zoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzei

Extract de radacina de Black Cohosh

Black Cohosh e o planta cu flori ce creste in America de Nord Est. Contine phytoestrogens, in mod special, isoflavones, care se leaga la receptorii de estrogen din corp si ajuta la indepartarea simptomelor menopauzei .

Estrogenii acestei plante lucreaza aproape la fel ca estrogenul natural, ajutand la lubrificarea vaginului, lucrand la regularizarea temperaturii corpului si ajutand la intarirea oaselor. Black Cohosh poate lucra direct cu hipotalamusul care e localizat la baza creierului. Hipotalamusul regularizeaza temperatura corpului si productia hormonala, si poate fi cauza multor simptome ce insotesc menopauza .

Black Cohosh e un bun leac pentru multe simptome ale menopauzei , incluzand transpiratii nocturne, anxietate si depresii. Black Cohosh reduce aceste oribile bufeuri de caldura care afecteaza atatea femei. Face asta prin reducerea hormonului luteinizina care e asociat cu fluctuatii mari de temperature. Black Cohosh e atat de eficient incat intr-un studio recent 80% din femeile care au luat Black Cohosh au relatat scaderi ale bufeurilor de caldura, transpiratiilor si palpitatiilor inimii.


Zoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzei

Frunza de Damiana

Damiana e o planta mica ce creste inalta de 1-2 metri si miroase aromatic. Florile mici si galbene care infloresc inca de la sfarsitul verii sunt urmate de fructe care au un miros dulce si o aroma placuta. Partea medicinala a plantei sunt frunzele care sunt culese in timp  ce e inflorita. Damiana se gaseste in Mexic, America Centrala si Indiile de Vest, precum si in parti din America de Sud. Speciile Turnera diffusa si Turnera aphrodisiaca sunt privite ca fiind aceeasi planta in comertul de flori. O alta specie apropiata, Turnera ulmifolia, e similara ca aparenta dar are alt scop medicinal traditional.

Numele botanic Turnera aphrodisiaca descrie ancestorul sau si e folosit ca afrodisiac. Civilizatia antica Maya folosea acest afrodisiac si pentru “ameteli si pierderea echilibrului”. Un misionar spaniol a raportat ca nativii Mexicului au facut o bautura din frunze de damiana, au adaugat zahar apoi au baut-o pentru capacitatea ei de a imbunatati sexul.


Zoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzei

Radacina de Mexican Wild Yam

Radacina de Mexican Wild Yam relaxeaza spasmurile musculare , reduce inflamatiile si diminueaza transpiratiile. Are efecte similare cu hormonal progesterone. E folositor pentru hipoglicemie, pietre la rinichi, simptome de menopauza si simptome premenstruale .

In secolele 18 si 19, wild yam a fost folosit de herbalisti pentru a trata crampele menstruale si problemele legate de nastere. Descoperirea unei substante continute de wild yam a revolutionat industria farmaceutica. Tuberculii, sau partile carnoase ale radacinii de wild yam contin diosgenin, o substanta ce se aseamana unui steroid care e implicata in producerea de progesteron. Diosgenin a servit un rol major in crearea hormonilor si dezvoltarea pilulei contraceptive, doua dintre avantajele majore ale industriei de plante medicinale din secolul 20. Wild Yam continua sa fie folosit pentru a trata crampe menstruale, greata si raul de dimineata asociat sarcinii, inflamatiile, osteoporoza, simptomele menstruale si alte conditii ale sanatatii.

Zoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzeiZoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzei
© 2007-2016 Copyright Toate drepturile rezervate. ANPC | ANSPDCP | TERMENII SI CONDITIILE | POLITICA DE RETUR